Kom in actie!


Je kunt op veel manieren in actie komen voor kinderen in armoede. Welke manier past bij jou?

Artiesten boek een artiest

Zangers, zangeressen, muzikanten, kunstenaars en bands die zich willen inzetten voor kinderen in armoede, wij noemen ze: Compassion-artiesten. Ze verzorgen graag een (zang)dienst of optreden bij jou in de kerk of een andere samenkomst.

nodig een spreker uit

Ben je op zoek naar een spreker die vol passie spreekt over gerechtigheid en armoede? Iemand die met eigen ogen heeft gezien hoe armoede levens kapot maakt en daar bewogen over is? Boek dan een Compassion-spreker

doe een Muskathlon

Een Muskathlon is een bijzondere uitdaging in één van de landen waar Compassion actief is. Tijdens deze reis, van ruim een week, lever je een dag een uitdagende sportieve prestatie en geef je een stem aan kinderen die leven in extreme armoede.

Materialen vraag materialen aan

Folders, informatiebrochure, magazine, jaarverslag, en nog veel meer. Wij sturen je graag wat materialen toe als je informatie wilt of zelf iets uit wilt delen.

Actie bedenk je actie

Jouw energie kan een levensgroot verschil uitmaken in het leven van kinderen in armoede. Raak betrokken bij het werk van Compassion op een manier die bij jou past. Schrijf brieven, word fondswerver, laat online van je horen of breng je kerk in beweging. Alles kan!

58 vertoon de film 58:

De film 58: vertelt hoe de wereldwijde Kerk hoop brengt op de meest uitzichtloze plekken. Geïnspireerd door Jesaja 58 legt de film een uitdaging neer bij christenen in onze tijd: laten we samen extreme armoede in onze generatie uitbannen.