Op 29 augustus 2020 vond de eerste Muskathlon@home plaats. Met elkaar is er 188.688,81 euro opgehaald voor het werk van Compassion en maar liefst 60 kinderen hebben een sponsor gekregen! Op 26 juni 2021 vindt er weer een Muskathlon@home plaats - en jij kunt mee doen! 

De familie Vos doet mee

met de Muskathlon@home

De extreme armoede neemt door de COVID-19 crisis alleen maar toe. Niets doen is geen optie. Vandaar de Muskathlon@home. Met de Muskathlon@home willen we naast zoveel mogelijk kinderen in armoede staan en ons inzette voor een betere toekomst. Ook de familie Vos doet dit jaar (weer) mee!

Deel deze video via:

Vertel het je vrienden & familie!

Hoe gaaf is het om samen een Muskathlon@home te doen! Als deelnemer kun je je eigen team formeren en meedoen. Wil jij je vrienden of familie warm maken voor de Muskathlon@home? Download dan de Muskathlon@home presentatie. Dat praat net wat makkelijker! :) 


Samen voor 1000 gesponsorde kinderen
Extreme armoede maakt kinderen kwetsbaar voor misbruik, uitbuiting en geweld. Laten we samen naast de kerken en gezinnen staan en deze kinderen voorzien van extra bescherming en zorg. Kind sponsoring is veel meer dan geld geven: samen dragen we hiermee bij aan een stuk toekomstperspectief, hoop en vertrouwen in het leven van een kind. We laten de gezinnen en kinderen zien dat ze er niet alleen voor staan in deze wereld. Ga jij er met ons voor om tenminste 1000 kinderen van een sponsor te voorzien?


Gezond drinkwater voor kinderen in Kenia

Met de opbrengsten van de Muskathlon@ home willen we twee Compassion projecten in Kenia en de ongeveer 1000 huishoudens die om deze projecten wonen, voorzien van gezond drinkwater. Goed drinkwater voorkomt niet alleen ziekten, maar gaat infecties ook tegen. Zo ook het coronavirus in deze regio. Concreet bouwen we op elk project twee opslagtanks van 100.000 liter. We vernieuwen het dakgootsysteem, de pomp- en leidingwerkzaamheden op de projecten en streven naar 90% vermindering van de jaarlijkse kosten in verband met het verwerven van water dat wordt gebruikt. Daarbij trainen we kerkleiders, projectmedewerkers en begunstigden in algemene sanitaire en hygiënepraktijken, waterbehoud en – beheer. Er is € 40.000,00 euro nodig om deze doelstelling te financieren.


Compassion Noodfonds

Kinderen worden niet snel ziek van COVID-19. Toch worden kinderen in extreme armoede hard getroffen door de gevolgen van het virus: meer ondervoeding, kindermisbruik en een grotere leerachterstand. Als Compassion willen we deze ontwikkeling zoveel mogelijk tegengaan met ons speciale noodfonds. Wil je meer weten over wat wij doen in onze hulp met betrekking tot de impact van COVID-19? Kijk op: compassion.nl/ noodhulp-covid-19

De Muskathlon van Anita

De Muskathlon van Daan

Tips & tricks fondswerving Tips & tricks fondswerving

Met de Muskathlon dagen we jou uit om minimaal 10.00 euro te werven ten behoeve van kinderen die leven in extreme armoede.

Ik ben deelnemer Ik ben deelnemer

Ga jij in 2021 mee naar Rwanda of Indonesië? Super! De komende tijd zal in het teken staan van actief trainen & fondsenwerven. We willen je helpen je zo goed moed mogelijk voor te bereiden op jouw Muskathlon!

De Muskathlon is een soort levensreis in 8 dagen. Van prachtige hoogtepunten en hoop, naar immense dieptepunten met verdriet en bewogenheid. - Mark

Meer video's? Bekijk ze hier