Samen tégen extreme armoede


Compassion krijgt de steun van een groot aantal organisaties en bedrijven. Hier zijn wij bijzonder blij mee. Samen met hen zijn we in staat grote stappen te zetten in de strijd tegen extreme armoede. Met sommige partners hebben wij eens in de zoveel tijd contact, met andere partners is onze relatie nog wat actiever. Voorop staat dat we altijd zoeken naar een samenwerking, waarin we sámen gaan voor het bestrijden van extreme armoede. Waarin we sámen het geluid van Compassion nog harder mogen laten klinken. Hiervoor hoeven wij onze partners nooit te stimuleren. We zien dat ondernemers en organisaties zelf het heft in handen nemen en (vaak met hun medewerkers) een vuist maken tegen extreme armoede onder kinderen! Compassion helpt hierin waar nodig. Dit kan met het maken van een mooie partnerfilm; het organiseren van een inspiratie-avond; het verzorgen van Compassion pand-aankleding en nog veel meer. 

Team Compassion Zakelijke relatiesJan Groothuis
jgroothuis@compassion.nl
“Ik geloof dat ondernemers grote invloed hebben op mens en maatschappij. Daarom wil ik je uitdagen om een deel van jouw invloed te gebruiken in de strijd tegen armoede en in te stappen in onze missie.”


Renske van Silfhout
rvansilfhout@compassion.nl
“Bijzonder en gaaf om samen met ondernemers en hun passie voor gerechtigheid een verschil te maken in de levens van kinderen in armoede.”


Roy Vogelaar
rvogelaar@compassion.nl
“Ik word enthousiast als mensen doen wat ze moeten doen. Als de hemel de aarde raakt. En als een investering een ongekende impact heeft. Dat zie ik ook gebeuren als ondernemers betrokken raken bij onze missie.”

Wij hebben ondernemers en professionals nodig om de missie van Compassion te verwezenlijken. - Compassion relatieteam

Samen mét jou

Er zijn veel ondernemers en bedrijven betrokken bij het werk van Compassion. Van eenmanszaken tot grote bedrijven met veel werknemers. We zijn natuurlijk erg blij als zij partner willen worden van Compassion! Vaak ontstaat een partnerschap vanuit het verlangen van de eigenaar om met zijn bedrijf recht te doen in deze wereld.

Het team van Compassion Zakelijk gaat graag in gesprek met ondernemers of professionals die overwegen betrokken te raken. In een persoonlijke kennismaking kijken we welke betrokkenheid het beste past bij jou en/of jouw bedrijf. Dat is altijd maatwerk. Zo gaan we er met elkaar voor om het mogelijk te maken dat meer en meer kinderen bevrijd worden uit armoede.

Ons contact en uw verbondenheid met de missie van Compassion staat vanaf de start van jouw betrokkenheid voorop. Je wordt op de hoogte gehouden van ons werk; uitgenodigd voor activiteiten van het netwerk van Compassion Zakelijk en als je een concreet project bent gaan ondersteunen ontvang je rapportages vanuit dat project.  Zo blijf je betrokken en gaan we samen voor het bestrijden van extreme armoede.

 

 

Vijf prachtige investeringen:

Kindsponsoring
Jouw bedrijf sponsort en medewerkers worden gestimuleerd om met de kinderen te schrijven·        

Adoptie Moeder en kind project
Je draagt zorg voor de financiële middelen die nodig zijn om bij één of meerdere projecten het surivalprogramma voor moeders en baby’s te starten·        

Opstart van een nieuw Compassion-project
Jouw bedrijf maakt het mogelijk dat er een nieuw project voor +/- 250 kinderen kan starten·        

Youth Development
Jouw bedrijf maakt het voor een aantal studenten mogelijk om een passende vervolgopleiding te volgen·       

Eenmalige interventies
Er zijn tal van vragen om aanvullende voorzieningen vanuit onze huidige projecten (extra klaslokalen, toilet- en watervoorzieningen etc.). Je kunt bijdragen om hierin te voorzien.

Met Compassion tegen armoede

Niverplast & Compassion

'Als je iets kan doen om de wereld beter te maken, dan moet je het niet nalaten'. Gerrit-Jan Nieuwenhuis is oprichter van Niverplast en werkt samen met Compassion om kinderen uit armoede te bevrijden.

Deel deze video via:
Wat kan ik doen? Neem contact op. Neem contact met ons op!

Als ondernemend persoon ben je altijd op zoek naar winst. Ook in het bedrijfsleven zetten steeds meer mensen zich in voor kinderen in armoede via Compassion. En dat levert winst op hier en daar.

Compassion Bustour Compassion Bustour

In een dynamische setting met circa 30 collega-ondernemers reis je een dag door Nederland en wordt je geïnspireerd op bijzondere en onverwachte plekken. Stap jij in?

Het is natuurlijk zeer waardevol en gaaf om een bedrijf met elkaar op te bouwen en om geld te verdienen, maar hoe gaaf is het om vanuit dit succes kinderen te bevrijden van armoede.. - 12Build

Ben Tiggelaar over Compassion

"Ik geloof in het programma van Compassion. Dit programma biedt kinderen de kans op een toekomst buiten de sloppenwijken."

 

Ben Tiggelaar is als ambassadeur aan Compassion verbonden.

Het werkt!


Onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat ons kindsponsorprogramma werkt.
Compassion sponsorkinderen hebben...

50 - 80%

meer kans op afronding van een universitaire studie

35%

meer kans op een kantoorbaan als volwassene

30 - 75%

meer kans om leiders in hun gemeenschap te worden

Nieuwsgierig geworden? Neem voor meer informatie over onze partnerships contact met ons op. Deelnemen kan al vanaf de sponsoring van één kind.
Wij praten hier graag met je over door. 


Mogen wij eens contact met je opnemen? Stuur ons alstublieft een e-mail of vul het formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

jgroothuis@compassion.nl
+31 (0)6 29089890

rvogelaar@compassion.nl
+31 (0)6 16252422

Compassion gaat bewust en verantwoordelijk met je persoonsgegevens om. We verzamelen en verwerken alleen gegevens die nodig zijn om onze missie uit te voeren en onze service te verbeteren. We beschermen je gegevens, zullen ze nooit verkopen en delen ze nooit met derden zonder een juridische verwerkersovereenkomst. Ook kun je je altijd afmelden en op ieder moment gebruik maken van je wettelijk toegekende rechten. Dat is de korte en bondige versie van onze privacy verklaring. Via deze link kun je lezen hoe Compassion precies met je persoonsgegevens en privacy omgaat.


* Verplichte velden