Werken bij Compassion
“Ik wil dat steeds weer één kind minder sterft, omdat we een verhaal vertellen dat ertoe doet.”

In deze video ontdek je waarom Elkin besloot bij Compassion te gaan werken.
Wil jij meebouwen aan de beweging om kinderen uit armoede te bevrijden? Bekijk de vacatures.

Betaalde vacatures


Wij hebben op dit moment geen vacatures voor betaalde functies.


Open sollicitaties
Wij maken onze vacatures altijd bekend via deze website en sociale media om iedereen gelijke kansen te geven. Het is voor ons helaas niet haalbaar om op open sollicitaties te reageren.

Onbetaalde vacatures


Naast vrijwilligers die zich af en toe voor Compassion inzetten, zoeken we ook regelmatig enthousiaste mensen die zich voor wat langere tijd aan een (onbetaalde) functie willen binden. Op dit moment zijn we op zoek naar ambassadeurs voor diverse afdelingen.
Lees meer informatie over deze functies


Stages
We hebben regelmatig plaats voor nieuwe stagiairs. Ben je op zoek naar een leerzame stageplek? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Vrijwilligerswerk


Er zijn veel verschillende manieren waarop jij je voor Compassion in kunt zetten. Zoals helpen op kantoor, schrijven met een sponsorkind, klussen, vertalen en nog veel meer. Kijk snel wat bij jouw talent past!


Werk of stages in het buitenland
Compassion gelooft dat werk in ontwikkelingslanden het beste door lokale mensen gedaan kan worden. En omdat we lokale stages in die landen aanmoedigen, bieden we geen stages of (vrijwilliger) functies in het buitenland aan.