Schrijf Schrijf je sponsorkind

Stuur hier eenvoudig een brief of ansichtkaart aan je sponsorkind. Personaliseer je brief met een leuke bijlage of een eigen foto.

Cadeau Geef een cadeautje

Je kunt je sponsorkind, zijn/haar gezin of project een extraatje geven. Dit kan al vanaf € 15!

Meer Meer doen?

Je kunt je sponsorkind persoonlijk ontmoeten tijdens een Compassion-reis of je eigen vakantie. Ook vind je hier gebedspunten voor je sponsorkind.

Vragen

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over sponsoren, doneren, reizen, en nog veel meer.

Bekijk de vragen

Voordeliger geven

Wist je dat je voordeliger kunt geven, door je gift voor een periode vast te leggen? Lees er hier alles over.

Lees meer

Wijzigingen doorgeven

Ben je verhuisd of zijn om andere redenen je gegevens gewijzigd? Of heb je een vraag? We horen het graag.

Wijzig je gegevens

Sponsor+

Helaas worden sponsorkinderen en het werk van Compassion wereldwijd ook getroffen door rampen, infectieziekten en andere problemen. Voor maar € 5 kun jij bijdragen aan hulp voor deze situaties via Sponsor+

Lees meer over Sponsor+

Nieuws & agenda


Het jaarverslag van 2019-2020 is verschenen

Het online jaarverslag 2019-2020 van Compassion is gepubliceerd. Ondanks de enorme uitdagingen die de wereldwijde coronacrisis met zich meebracht en brengt, zagen we afgelopen jaar een groei van het aantal gesponsorde kinderen. In totaal krijgen nu 47.991 kinderen hulp via een sponsor in Nederland of België: een groei van 1.767 kinderen.


Agenda

Alle Compassion evenementen op een rij

Muskathlon Rwanda 2021

Bijna de helft van de bevolking van Rwanda leeft onder de armoedegrens. Het land kent een hoog sterftecijfer onder baby's en kinderen. Kinderen zijn het eerste en grootste slachtoffer van armoede. Sta jij voor hen op?

Muskathlon Indonesië 2021

De bevolking op het Indonesische eiland Timor gaat gebukt onder extreme armoede. De grootste uitdagingen zijn ondervoeding en verwaarlozing van kinderen. Veel kinderen moeten vuilnis verzamelen op de vuilnisbelt. Kom jij voor hen in actie?