De reis van jouw én hun leven

Op reis met Compassion is een buitengewone ervaring. Je proeft Gods hart voor kinderen in armoede. Je ontmoet mensen die leven in extreme omstandigheden. Tegelijk ontdek je de schoonheid van het land en haar inwoners, ondanks de gebrokenheid van hun wereld.

Als jij een sponsorkind hebt in het land waar we naartoe gaan, heb je de kans hem of haar te ontmoeten. We bezoeken mensen thuis en zijn te gast op Compassion-projecten.

Er reist, naast professionele reisleiding, altijd een spreker mee met een Compassion-groepsreis. Hij of zij neemt je mee in de Bijbel en samen ontdekken we wat het betekent om kinderen te bevrijden van armoede in Jezus’ naam.

Komende reizen


Najaar 2021 (onder voorbehoud)

Voorjaar 2022 (onder voorbehoud)

2022 (onder voorbehoud)

Ga mee op reis!

Heb jij interesse om mee te gaan met een Compassion-reis? In deze video vertelt Marlies wat haar reis naar de Filipijnen haar heeft gebracht. Laat je inspireren!

Deel deze video via:

Heb je interesse in een van onderstaande reizen? Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op wanneer er nieuws is!

* Brazilië (najaar 2021)
* Kenia (voorjaar 2022)
* Bangladesh (2022)    

Om deel te nemen aan een Compassion-reis, hoef je geen Compassion-sponsor te zijn. Iedereen is welkom!

Compassion gaat bewust en verantwoordelijk met je persoonsgegevens om. We verzamelen en verwerken alleen gegevens die nodig zijn om onze missie uit te voeren en onze service te verbeteren. We beschermen je gegevens, zullen ze nooit verkopen en delen ze nooit met derden zonder een juridische verwerkersovereenkomst. Ook kun je je altijd afmelden en op ieder moment gebruik maken van je wettelijk toegekende rechten. Dat is de korte en bondige versie van onze privacy verklaring. Via deze link kun je lezen hoe Compassion precies met je persoonsgegevens en privacy omgaat.


* Verplichte velden